Logo
Portfolio-dejongsanitair

Geoliede SEO-machine

Diverse inspanningen hebben van De Jong Sanitair & Tegelspecialist een geoliede SEO-machine gemaakt. Op advies van de meesters zijn diverse internet marketeers onder andere aan de slag gegaan met het schrijven van goed functionerende landingspagina’s. De Jong Sanitair & Tegelspecialist plukt de vruchten van deze vorm van contentproductie.

Verleiding door visuals

Leuk hoor, die bezoekers op je website. Alleen uiteindelijk moet zo’n website (in)direct ook gewoon geld binnenhalen. Mensen maken hun beslissingen op basis van emotionele voordelen en rationaliseren hun beslissingen achteraf. Daarom bestaat de website vooral uit veel verleidelijke visuals van sfeervolle badkamers. Met deze beelden wil De Jong Sanitair & Tegelspecialist inspelen op het emotionele brein.

Feelings_RadiantInfra_1

Veel bezoekers in de showroom

De fraaie website zaait, waarna de showroom oogst. Dankzij de geoliede SEO-machine komen er veel mensen op de website, waarna ze verleidt worden om een bezoekje te brengen aan de showroom. Deze gouden wisselwerking resulteert in grote bezoekersaantallen voor de showroom.

 

Drempelloos naar conversie scheuren?

Ontdek ook hoe Budgetdak omgaat met het onderbewuste Naar contact

0 klanten
Sinds 1993