fbpx
Logo

Contentproductie voor websites

Een nieuwe of een geoptimaliseerde website is een goed begin, maar vervolgens is er nog content (inhoud) nodig. Contentproductie gaat verder dan het vullen van je pagina’s met wat tekst en plaatjes. Contentproductie heeft namelijk een dynamisch karakter en behelst het regelmatig of zelfs continu produceren van waardevolle en relevante inhoud. Uiteraard gaat het hierbij ook om je sociale kanalen, je bedrijfsblogs of andere online podia.

Contentproductie: van doodse middelen naar springlevende organisatie

Je creëert mogelijk een probleem voor jezelf als je niet iemand in huis hebt die verantwoordelijk is voor contentproductie: in de snel veranderende online wereld is je content zomaar verouderd of erger nog: irrelevant voor je klant. Je website is dan statisch of zelfs doods, er zijn al tijden lang geen berichten geplaatst op je sociale kanalen en je bereik valt tegen.

Contentproductie door Internet Marketeers

Een Internet Marketeer kan dit probleem voor je oplossen. Hij of zij kent alle gebieden van internet marketing al en is daarom in staat om voor jou de contentproductie op professioneel niveau uit te voeren. De Internet Marketeer ontzorgt je en draagt verantwoordelijkheid voor het actueel houden van je online middelen.

Je eigen Internet Marketeer nu in huis halen

Het zou een ideale situatie voor je zijn als je zelf een Internet Marketeer in huis hebt. Onze meesters constateerden echter al snel dat dit niet zo eenvoudig is voor veel organisaties. Er is bijvoorbeeld een tekort aan fte, budget, aansturing, enzovoort. Daarom hebben de meesters een team van jonge en bedreven Internet Marketeers opgetrommeld. Tegen een gunstig tarief werken zij regelmatig bij jou op locatie. Dit scheelt jou in de planning en in de organisatie. Onze meesters sturen de Internet Marketeers voor je aan. Je online middelen gaan leven!


Hoe overtuig je het brein online?
De 5 stappen naar online succesNaar contact


Als je hoofd is verbonden met je hart
kunnen je handen en voeten de meest
wonderlijke dingen doen.
(Desirée Röver)

0 klanten
Sinds 1993