fbpx
Logo

Bewegend beeld heeft altijd meer impact. Dronebeelden tonen vanuit de lucht, de derde dimensie, een filmisch perspectief. Mensen zijn altijd gefascineerd door wat ze niet kunnen zien. Met de drone kan je veel vertellen over wat vanaf de grond verscholen blijft.

Fraaie luchtopnames voor je website en social media maakt je merk eigentijds.
Er zijn honderden toepassingen; zoals voor events, personeelswerving, promoties, instructievideos of als bedrijfsfilm. Denk aan:

  • Voor het toerisme geven luchtopnames een gevoel van ‘daar wil ik ook heen!’
  • Opgeleverde projecten vanuit de lucht, geeft het adembenemende beeld van het eindresultaat.
  • Meevliegende drone met jullie bedrijfswagens geeft een verrassende dynamiek.
  • Jullie bedrijfslocatie in volle omvang geeft status en biedt de prospect vertrouwen

Beelden van je bedrijf met zonnepanelen geeft jouw visie op de toekomst weer.

Resultaat!

Bij dronebeelden wordt vaak alleen gedacht aan een algemene bedrijfspresentatie, maar de beelden zijn dus erg veelzijdig toe te passen. Bovendien zijn ze vaktechnisch erg doelmatig:

  • Bewezen positief effect op SEO en conversie.
  • Video’s worden vaker bekeken en gedeeld (op social media bijv.) dan andere content.
  • Erg geschikt voor mobiel.
  • Informatieoverdracht wordt met video langer onthouden en is dus effectiever.
  • De tijd op jouw website/online kanaal neemt toe en dus heb je meer kans op verleiding en overtuiging.

Vraag direct dronebeelden aan van jouw bedrijf door je e-mailadres in te vullen!

Vertelkracht van beelden

Vertelkracht is de belangrijkste waarde van dronebeelden. De gebruikte beelden zijn uniek en authentiek. In korte tijd wordt met veel emotionele beleving inhoud gegeven aan het belangrijkste doel; overdracht van de onderscheidende kernwaarden van jouw merk en product. En op die manier beïnvloed je de beleving, opinie en het gedrag van prospects in de stappen naar eindconversie, zoals het aanvragen van een offerte, plaatsing van reservering, opnemen van contact of aanschaf door koop.

Hoge resolutie

In de resultaatgerichtheid is de beeldkwaliteit van drone video- en fotografie een belangrijke norm. De opnames die E&W maakt hebben hoge resolutie en zijn daardoor scherp, goed van kleur en uitstekend bruikbaar voor verschillende toepassingen op verschillende online kanalen. Onze piloot is creatief en ervaren en onze art director kan de beelden heel goed voorzien van een montage in diverse eindproducten.

Niet alleen voor buiten

Een drone is natuurlijk een relatief klein apparaat en daarom in staat om vanuit unieke gezichtspunten te fotograferen of te filmen. Van een vlucht vlak boven de grond of juist een paar honderd meter hoger: het kan. Bij voldoende ruimte zijn er ook beelden te maken in bijvoorbeeld een productiehal of showroom. Rekening houdend met regels en veiligheid is er dus best veel mogelijk.

Renderende investering

De investering in dronevideografie zal je nog meevallen, terwijl bij een resultaatgerichte toepassing de beelden heel waardevol zullen zijn. Geef het beeldscherm daarom waar het om vraagt: beelden met een verhaal dat overtuigt.

0 klanten
Sinds 1993