fbpx
Logo

Drone video en fotografie laten maken

Een prachtig beeld van jouw bedrijf en dat allemaal vanuit lucht. Je ziet het steeds vaker: het gebruik van een drone video en fotografie. Een drone video of fotografie laten maken is in de afgelopen jaren steeds gebruikelijker als het gaat om marketing uitingen. Lange tijd was het inhuren van iemand die deze beelden kon maken een ver-van-mijn-bed-show; tegenwoordig kunnen deze beelden veel gemakkelijker gemaakt worden door middel van een drone camera. Natuurlijk niet zonder kennis. Onze artdirector Jaap, die jarenlang ervaring heeft op gebied van film en fotografie, weet hier alles van. De voordelen van drone video zijn dan ook eindeloos.

  • Vliegende camera’s maken het mogelijk om echt unieke beelden vast te leggen;
  • Het is ideaal om vanuit vogelperspectief een bedrijf of bedrijfsactiviteit te tonen;
  • Elk bedrijf kan zijn aantrekkingskracht vergroten door drone video te gebruiken, je trekt sowieso meer aandacht.

Afspraak voor jouw drone beelden Meer informatie aanvragen

Zijn drone video en fotografie de investering wel waard?

Aan een bedrijfsvideo hangt altijd een prijskaartje, maar het is zonder twijfel een goede investering als het gaat om de identiteit van je merk. Een bedrijfsvideo is een krachtige marketingtool. Niet alleen oogt bewegend beeld heel aantrekkelijk op je website, Google hecht ook veel waarde aan een video wat de ranking van je website betreft. Ook voor social media is bewegend beeld een must. Daarnaast vertoont bewegend beeld niet alleen mooie plaatjes maar zet het ook een sfeer neer.

Drone video en fotografie met 4k video kwaliteit

Drone- en videotechnologie verbetert snel. Luchtopnames in 4k-videokwaliteit zijn inmiddels standaard geworden. Hierdoor is de kwaliteit van stilstaande beelden er aanzienlijk op vooruit gegaan. Een bijkomend voordeel van 4k opnames is dat het mogelijk is om foto’s uit je beelden te nemen. Dit kan nuttig zijn voor bijvoorbeeld extra marketingmateriaal ter ondersteuning van de video.

Het gebruik van een Drone geschikt voor diverse sectoren

Zoals we al eerder aangaven kunnen drone beelden de kijker een volledig nieuw perspectief laten zien.  Er  zijn sectoren die echt kunnen profiteren van de dronetechnologie: makelaars, organisatoren van evenementen, toerisme en de sportwereld, maar ook bedrijven die een uniek product produceren of een uniek productproces hebben.

Organisatoren van evenementen

Toon concerten en festivals op een andere manier. Geweldige manier om (sport)evenementen op een verrassende manier te presenteren.

Makelaars, vastgoedbeheerders en vastgoedontwikkelaars

Luchtvideo’s brengen de ware grootte, vorm, indeling, inplanting en ligging van een eigendom duidelijk in beeld. Of laat de nieuwbouw in vogelperspectief zien voor marketingdoeleinden. Ook kun je bijvoorbeeld de vooruitgang van het project laten zien aan kopers en potentiële kopers.

Toeristische sector

Resorts kunnen indrukwekkende rondleidingen bieden, met aandacht voor locatie en faciliteiten.

Voor fabrieken, bouwsector of grote kantoren

laat jouw indrukwekkende werkplaats, fabriek of projecten zien aan klanten of jouw netwerk. Dit kan perfect via videobeelden. Ook kun je met een drone op een makkelijke manier het productproces in beeld brengen.

United Themes Shortcode Plugin

Drone video en fotografie in kleine ruimtes

Een drone is natuurlijk een klein apparaat en daarmee in staat vanuit unieke en interessante hoeken te fotograferen of filmen. Een paar centimeter boven de grond of juist een paar honderd meter in de lucht: het kan allemaal.  Beelden van jouw bedrijf kan dus zowel buiten als binnen geschoten worden, het maakt niet uit hoe krap de ruimte is.

Perfecte eerste kennismaking met jouw bedrijf

Het gebruik van een drone video of indrukwekkende fotografie voor een eerste kennismaking met jouw bedrijf of jouw product is een uitstekkende manier om je te onderscheiden van de concurrent. Ook voor een nieuw product of om de juiste PR in te zetten voor jouw bedrijf kan het gebruik van een drone uitermate geschikt zijn. Wij helpen jou graag jouw bedrijf letterlijk op de kaart te zetten met de meest prachtige en unieke beelden.

Afspraak voor jouw drone beelden Meer informatie aanvragen

0 klanten
Sinds 1993