fbpx
Logo

Hoe fijn zou het zijn als we de uitkomst van een beslissing wisten voordat we de beslissing hebben genomen? Dat zou een tal problemen en obstakels kunnen voorkomen, denk je niet? En als het gaat om de wijzigingen die je wilt doorvoeren op jouw website of webshop? Hoe bepaal je of een wijziging in een webtekst of het gebruik van een andere foto een positief effect heeft op je bezoeker?

Een A/B test neemt alle twijfel weg

Met een zogenoemde A/B test krijg je inzicht welke wijzigingen goed en welke minder goed werken. Dit is dus de perfecte manier om vooraf inzicht te krijgen in de uitkomsten! Op termijn bespaar je hier niet alleen geld mee, je bespaart natuurlijk ook veel tijd. Een A/B test neemt alle twijfel weg. Je weet wat werkt en wat niet; hoe fijn is dat?! Ben jij van plan wijziging door te voeren op jouw website en wil jij vooraf weten welk effect dit zal hebben? Wij helpen je verder!

Wat houdt een A/B test in?

Bij een A/B test worden twee verschillende varianten van bijvoorbeeld een webpagina naast elkaar getest. Bij de A/B test wordt een doel vastgesteld, bijvoorbeeld hoeveel bezoekers van een webpagina naar het contactformulier moeten doorklikken. Bij het instellen van de test worden ook tal van technische aspecten meegenomen. Om te meten welk variant het meest succesvol is, worden statistieken bijgehouden. Tijdens de test worden bezoekers van de website willekeurig verdeeld tussen de twee varianten. Na de vastgestelde testperiode begint de analyse en onze analisten concluderen wat wél en wat niet werkt. Waardevolle informatie dus!

Het uitvoeren van een A/B test klinkt misschien ingewikkeld, maar wees niet bang, onze specialisten helpen je graag!

Een A/B test door de specialisten van Eigen & Wijze

De specialisten van Eigen & Wijze Internet Marketing verzorgen het gehele proces van een A/B test. Zo simpel is het! Zo weet jij precies waar je aan toe bent. En na de uitslag overleggen we hoe we de resultaten verder verwerken en de wijzigingen kunnen doorvoeren. Dat hoort nou eenmaal bij de volledige ontzorging die wij onze klanten bieden. Naast het uitvoeren van een A/B testen verzorgt Eigen & Wijze internetmarketeers op locatie, neuromarketing, Duitse SEO, social media adverteren, online marketing, grafisch design, webshop/website ontwikkeling, copywriting en contentproductie.

Benieuwd naar de kansen die een A/B test voor jou biedt?

Neem dan nu contact op met onze specialisten via 058-2164465 of stuur een mailtje naar info@eigenwijze.nl.

 


Stel hier jouw vragenMarketeer op jouw locatie

0 klanten
Sinds 1993