fbpx
Logo

Online marketing: op naar optimalisatie

Succesvolle online marketing ontstaat door optimalisatie van inhoud, verhaallijn en verleidingskracht. Dankzij optimalisatie bereik je online een beter resultaat. Bij de Eigen & Wijze filosofie staat je ‘story’ hierin centraal. Via een optimalisatietraject bouwen we aan het verhaal van je organisatie.

Stap 1. Strategische first date

Je story krijgt vorm bij de eerste ontmoeting met Eigen & Wijze. We maken kennis en duiken direct met jou de diepte in. In een strategische sessie kijken we naar de mogelijkheden die er liggen voor de optimalisatie van jouw website, blog, social media en andere online middelen. Dat zijn er nogal wat. Wat is wijs? Waar zoomen we op in? Samen gaan we ontdekken en beslissen wat de focus wordt voor jouw online marketing.

Stap 2. Oranje draad

De first date is van beide kanten goed bevallen. Onze partnerrelatie gaat beginnen. Je bent voortdurend verzekerd van wijze optimalisatie. We presenteren het komende traject en we staan stil bij de keuzes die gemaakt zijn in de strategische sessie. Vanaf nu zit er een oranje draad in je online marketing.

Stap 3. Drie tinten

We gaan optimaliseren door te analyseren, te adviseren en te creëren. Drie tinten oranje. Denken, zeggen, doen. Zo heeft je story een stevig fundament. Voortdurend zijn we voor jou aan de slag. Heb je behoefte aan meer consultancy of content? Je kunt zelf kiezen welke tint het meest centraal staat.

Trouwens…

Optimalisatie is geen roekeloze one night stand. Optimaliseren is een on going process. Als je wilt blijven scoren, heb je optimalisatie nodig. De resultaten van optimaliseren leiden tot een stabiele relatie met onze honderden klanten. Durf je ook die relatie aan? Ben je klaar voor de balans in jouw online marketing?


Wat is jouw verhaal?
Neem positie inNaar contact


Het is niet moeilijk het goede te herkennen,
maar wel het in daden om te zetten.
(Confucius)

0 klanten
Sinds 1993