fbpx
Logo

‘Google Shopping’, voor sommigen al een bekend fenomeen, maar wordt vaak niet als eerste aan gedacht wanneer de zoektocht naar online marketingmogelijkheden wordt gestart. Je kent het gevoel wel: Je wilt adverteren op het internet maar door de talloze mogelijkheden zie je door de bomen het bos niet meer. Dat is begrijpelijk want als je honderden keuzes hebt is het moeilijk te kiezen voor datgene wat het meest zal opleveren voor jouw onderneming. Herkenbaar? Trek dan bij Eigen & Wijze Internet Marketing aan de bel!

Google Shopping met de meesters

Onze meesters kunnen jou precies vertellen welk manier van online adverteren het meest zal opleveren voor jouw onderneming. én waarom het zal werken. Zo krijgen wij ook regelmatig de vraag van onze klanten welk kanaal zij het beste in kunnen zetten. Vaak komen wij dan tot oplossingen waar niet snel aan wordt gedacht, zoals Google Shopping. Wat is het? Wordt er succes mee geboekt? Kan ik het gebruiken voor mijn onderneming? Wij helpen jou hier uiteraard bij! Onze Google-experts staan voor jou klaar tijdens jouw Google Shopping ervaring! Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw campagne op een efficiënte en deskundige manier wordt voltooid.

Jouw Google Shopping campagne

Wanneer je besluit met de meesters van Eigen & Wijze Internet Marketing in zee te gaan weet je zeker dat jouw campagne in goede handen is. Wij analyseren eerst de informatie en de volledigheid van het product of dienst. Wanneer de juiste informatie aanwezig is beginnen we met de campagne. Hier hoef jij dus vrijwel niets voor te doen! Gedurende de looptijd van de campagne houden wij de statistieken nauwlettend in de gaten. Daarnaast ontvang jij tussentijdse evaluaties over jouw campagne zodat jij altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.

Eigen & Wijze Internet Marketing helpt jou verder

Bij Eigen & Wijze Internet Marketing ben jij aan het juiste adres voor al jouw wensen op het gebied van online adverteren. Wij helpen jou niet alleen bij het opstellen, beheren en onderhouden van jouw Google Shopping campagne, we bieden jou ook de mogelijkheid een internet marketeer op locatie te krijgen, door ons optimalisatiepakket. Daarnaast zijn wij jouw betrouwbare partner op het gebied van website/webshop ontwikkeling, contentcreatie, SEA, SEO, optimalisatie en grafisch ontwerp. Je leest hier alles over ons optimalisatiepakket. Neem nu vrijblijvend contact op met onze specialisten en begin vandaag met het efficiënt en optimaal benutten van jouw online kansen!

Bel ons op 058-2164465 of stuur vrijblijvend een mailtje naar info@eigenwijze.nl

 


Stel hier jouw vragenMarketeer op jouw locatie

0 klanten
Sinds 1993