fbpx
Logo

Kwalitijd

Ondernemen is hard werken. De tijd vliegt en als ondernemer is het werk nooit af! Je stelt prioriteiten, probeert het overzicht te behouden en je bedrijf te laten groeien. Hierbij staat marketing vaak op de tweede rang. Maar zonder marketing gebeurt er iets verschrikkelijks: niets!

De oplossing

Hoe los je dat op? Zet je er iemand van administratie op om de Facebook bij te houden? Af en toe een berichtje op je website plaatsen? Wanneer je alsmaar twee dingen tegelijkertijd wilt doen, doe je er eigenlijk geen één volledig. “De tijd vliegt”, maar jij als ondernemer bent de piloot. Multi-task zonder verlies aan tijd of kwaliteit. Kies voor kwalitijd met een professionele marketeer bij jou op locatie, om je volledig te ontzorgen!

Een sessie bij jou op locatie

Wanneer je kiest voor het optimalisatiepakket van Eigen & Wijze, dan krijg je voor een vast bedrag per maand een marketeer bij jou op locatie. Jouw marketeer draait twee sessies van drie uren voor jou in de maand. Hoe een sessie er (globaal) uitziet:

  • Kennismaking en oriëntatie (eerste sessie),
  • Het maken en bijhouden van een content kalender,
  • Korte bestudering van relevante zoekwoorden voor jouw onderneming,
  • Het schrijven van relevante artikelen, landingspagina’s, nieuwsberichten of blogs o.b.v. de zoekwoorden,
  • Het inplannen van relevante berichten op de verschillende social media kanalen,
  • Eventueel het bedenken en opzetten van betaalde, effectieve campagnes,
  • De geschreven berichten en artikelen op jouw website plaatsen.

Wat het je oplevert

Na een sessie heb je SEO-geoptimaliseerde teksten op jouw website staan. Hierdoor wordt de vindbaarheid van jouw onderneming direct vergroot! Na een maand zie je het bereik en bezoek vergroten. Zo wordt jouw relevante doelgroep direct en effectief bereikt!

Wordt een winnaar

Het online speelveld heeft hoge concurrentie. Als je niet consequent inspeelt met relevante marketing, doe je niet eens mee aan de wedstrijd. Met een professionele marketeer doe je niet alleen mee aan de wedstrijd, je wint deze wedstrijd om de aandacht van je klant. Zonder dat het je tijd kost!

Wordt een winnaar!Ontmoet jouw nieuwe team

Deze bedrijven en merken zijn jou voorgegaan:

 

 


0 klanten
Sinds 1993