fbpx
Logo

Ik heb een vraag.
Neem contact met mij op

algemene voorwaarden *

Bij Eigen & Wijze krijg jij een gedragsontwerper op locatie die alle online marketing werkzaamheden uit handen neemt. Zo wordt er content gecreëerd die precies is afgestemd op jouw doelgroep en jouw bedrijf. En belangrijk: je krijgt uitgebreide rapportages van je online successen. Zo zie jij direct resultaat.

Vul je gegevens in om de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen contact met je op.

algemene voorwaarden *

We nemen binnen 4 werkdagen contact met je op

Wat doet een gedragsontwerper?

De gedragsontwerper komt minimaal 2 maal per maand bij jou op locatie om een sessie te draaien. Tijdens de sessie vindt er altijd een overleg plaats, waarna de specialist aan de slag kan. Er wordt nieuwe content geproduceerd, bestaande content geoptimaliseerd en social media kanalen worden onderhouden. Na de sessie ontvang jij een overzicht wat er gedaan is tijdens de sessie en wordt de volgende alweer ingepland! Alles wordt gemonitord en na elke periode krijg je een rapportage van alle online resultaten. Alle content wordt gemaakt vanuit gedragpsychologie principes. Eigen & Wijze is namelijk al meer dan 5 jaar de specialist van het noorden in gedragsontwerp.

Jouw voordelen:

  • Tijdwinst
  • Flexibiliteit
  • Kostenefficiënt
  • Minder administratieve rompslomp
  • Direct zichtbaar resultaat

Tijdwinst

Heb je geen tijd om zelf aan de slag te gaan met online marketing? Dan biedt een gedragsontwerper van Eigen & Wijze uitkomst. Wij produceren content, onderhouden je sociale media kanalen en doen nog veel meer! Dit betekent dat jij meer tijd overhoudt voor het succesvol runnen van je bedrijf.

Flexibiliteit

Een effectieve online marketingstrategie vraagt om specifieke kennis over de verschillende onderdelen van online marketing. Met een gedragsontwerper van Eigen & Wijze krijg je in alle trajecten de juiste ondersteuning. Zo kun je onze specialisten inzetten voor o.a. het schrijven van teksten, conversie optimalisatie en search engine advertising. Kortom: wij geven jou de flexibiliteit om ons in te zetten waar jij behoefte aan hebt.

Kostenefficiënt

Een fulltime medewerker aannemen binnen je eigen bedrijf kost meer dan wanneer je een gedragsontwerper van Eigen & Wijze inhuurt. Onze  specialisten zijn effectiever en kunnen werkzaamheden sneller uitvoeren omdat zij de benodigde kennis in huis hebben.

Minder administratieve rompslomp

Wij regelen zaken zoals loon, pensioen en doorbetaling bij ziekte of vakantie. Hier heb jij als opdrachtgever verder geen omkijken naar. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Geen werkgeverslasten en –plichten of lange contracten. Dat scheelt jou een hoop moeite en kopzorgen!

Direct zichtbaar resultaat

Onze gedragsontwerpers gaan ter plekke aan de slag met het maken van content, het optimaliseren van content en je social media. Zij hebben niet alleen een adviserende rol, maar ook een uitvoerende rol. Je ziet dus direct resultaat in elke sessie.

Ik wil graag meer informatie over een gedragsontwerper van Eigen&Wijze. Neem contact met mij op.

0 klanten
Sinds 1993