fbpx
Logo

Neuropsychologie toepassen bij het schrijven van vacatureteksten leidt tot meetbaar meer resultaat

Uit uw vacatureteksten meetbaar meer resultaat halen door effectief aan de slag te gaan met key facts, data drive, attributie, tooling, machine learning en AI; dat herkent u wel. Vaktechnische principes en creatieve content toepassen, dat ontbreekt ook niet. Maar de toepassing van biases, oftewel psychologische principes, zouden nog meer het verschil kunnen maken.

Gedrag is de beste voorspeller is van succes. Breng daarom gewenst gedrag in beweging en converteer beter. De vaak ontbrekende sleutel daarin is neuropsychologie; middels breininzichten en toepassing van psychologische heuristiek is gedrag wetenschappelijk te beïnvloeden, wat tot meetbaar meer resultaat leidt.

Waarom vacatureteksten optimaliseren op neuromarketing gebied?

  1. Per dag maakt het brein 30.000 keuzes
  2. Het brein heeft een hekel aan keuzes; help keuzes te beïnvloeden

Met soms uiterst kleine en subtiele aanpassingen kunt u al meer conversie bereiken met uw vacatureteksten. Kennis van het brein gaan uw teksten verrijken. U gaat meer overtuigen.

Hét marketingbureau van het noorden gespecialiseerd in neurowetenschap

Eigen & Wijze is al meer dan 25 jaar hét marketingbureau van het noorden en gespecialiseerd in neuropsychologie. In samenwerking met 5 universiteiten hebben we een databank weten te creëren met 20.000 voorbeelden van breinprincipes. We combineren marketing met wetenschap, ook wel ‘neuromarketing’ genoemd, en hebben daarom een solide basis voor de optimalisatie van uw vacatureteksten.

Uw voordeel

Breinonderzoek en neuropsychologie zijn voortdurend in ontwikkeling. Steeds weer komen er nieuwe inzichten bij. Het voordeel voor jou is ook dat je onderscheidend profiteert van kennis die concurrenten niet of nauwelijks bezitten. Dit zal niet alleen in de resultaten, maar ook in uw acquisitie positief doorwerken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact op!


Neem contact op Meer over neuropsychologie


0 klanten
Sinds 1993