fbpx
Logo

 

Met het optimalisatiepakket van Eigen & Wijze krijg je een vaste online marketeer die jou volledig ontzorgt. Alles om juist nu jouw omzet te verhogen.

Wie sneller is dan zijn concurrent, heeft een groot voordeel. Dus bereid nu alvast acties voor en maak campagnes die met een druk op de knop actief staan. Maak content dat uitlegt, een positief perspectief geeft, vertrouwen en continuïteit biedt, een ‘samen sterk’ verkondigt. Een online marketeer van Eigen & Wijze kan je daarbij helpen en regelt alles. Je kan het zogenoemde optimalisatiepakket daarvoor inzetten.

Een eigen online marketeer

Heb je moeite met het bijhouden van de social media kanalen? Is je bedrijf niet goed vindbaar in Google? Of kun je wel wat hulp gebruiken naast je eigen inspanningen? Dan is het optimalisatiepakket van Eigen & Wijze perfect voor jou en jouw bedrijf. Je krijgt een vaste online marketeer van Eigen & Wijze die jouw bedrijf daardoor goed leert kennen. Dit zorgt voor korte lijnen waardoor de communicatie soepel en snel verloopt.

De uren van de online marketeer staan niet op zichzelf. Het pakket is inclusief:

  • een vaste online marketeer, zonder iemand in dienst te nemen;
  • opstellen van streefdoelen en planning;
  • strategische sessie + uitwerking (piketpaaltjes voor de aanpak) Gratis!;

  • aanvullende zoekwoordenanalyse;
  • periodieke rapportage door onze date-analist van je online successen;
  • én het maken/bewerken van benodigde visuals (social media, website, etc.).

Vele bedrijven zijn je al voorgegaan

De online marketeer zal twee keer per maand een sessie draaien. Tijdens de sessie vindt er altijd een overleg plaats, waarna de marketeer voor jou aan de slag gaat. Er wordt nieuwe content geproduceerd, bestaande content geoptimaliseerd en social media kanalen worden onderhouden. Na de sessie ontvang jij een verslag van deze sessie en wordt de volgende alweer ingepland. Alles wordt gemonitord en na elke periode krijg je een rapportage van alle online resultaten. Ruim 700 klanten gingen je al voor. Lees hier een aantal reviews van onze klanten over het optimalisatiepakket.

‘Ik ben heel blij geweest dat we dit gedaan hebben en heb de samenwerking tot nu toe erg prettig gevonden.’
Historische Zeilvaart Harlingen

‘Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, en vinden het erg leuk dat ons sociale kanalen mooi worden aangevuld.’
Scherjon

‘Vind onze samenwerking zeer plezierig. En ben ontzettend blij met jou als marketeer. Je hebt kennis, ervaring in de marketing ook op het gebied van de horeca, denkt mee en bent ook nog eens super snel.’
Catshuis Boutique Hotel

We vinden de samenwerking prettig. Je brengt energie met je mee. Je hebt goede inbreng, je bent meedenkend en je werkt hard en secuur. En je werk zet goede resultaten neer. Het werkt inspirerend.’
Albarello tegelfabriek & atelier

Behaalde resultaten van de bedrijven die jou zijn voorgegaan:

Maak gebruik van je eigen online marketeer voor maar 390 per maand

Alle content wordt gemaakt vanuit neuromarketing principes en reclame methodes. Eigen & Wijze is namelijk al meer dan 5 jaar de neuromarketing specialist van het noorden. Wil je nu direct een afspraak inplannen? Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

 


0 klanten
Sinds 1993