fbpx
Logo

Van muurbloempje naar pronkjuweel

Je hebt een succesvolle onderneming opgebouwd, en je wilt graag iets met social media doen. Of je kan maar niet begrijpen waarom jouw prachtige site niet hoger in Google eindigt. Je hebt eigenlijk hulp nodig, maar van wie? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Alleen al in Leeuwarden zijn de online marketingbureaus niet meer op één hand te tellen. Hoe weet je bij wie je het beste terecht kunt, en hoe jij je online marketing activiteiten weer op de rails kunt zetten? En waarom heb je daar eigenlijk een internet online marketing bureau voor nodig? Wij winden er geen doekjes om, en vertellen je waarom je eigenlijk gisteren al met een van onze meesters had moeten bellen. Sta jij al in de startblokken?

Een doorn in het oog

Heb jij je zaakjes goed voor elkaar als het gaat om jouw aanwezigheid op social media, dan ben je goed bezig. Veel ondernemers gaat het lang niet zo gemakkelijk af, en willen graag hulp bij hun social media beleid. Het onderhouden van social media zoals bijvoorbeeld Facebook of Twitter is hen een doorn in het oog, vaak vanwege een overvolle agenda. Want ben je er eenmaal aan begonnen, dan moet je consistent zijn en regelmatig nieuwe en verfrissende content plaatsen. Niet iedereen heeft daar tijd voor, en daarom zijn veel ondernemers gaan samenwerken met een online marketing bureau dat deze verfrissende content kan leveren. Want wat geldt voor de kamerplanten in je huis, geldt ook voor je social media; zonder wekelijkse aandacht en verzorging kun je groei wel op je buik schrijven.

Jouw bedrijf in het zonnetje

’Je website is je visitekaartje’, zegt men wel eens. Maar eigenlijk zou je veel verder moeten denken dan dat. Je website moet er weliswaar aantrekkelijk en betrouwbaar uitzien, maar moet ook antwoord kunnen geven op zoveel mogelijk vragen. Dat is wat een website praktisch maakt, en wat jouw (potentiële) klanten kunnen waarderen. Zorg dus voor een sprankelend design en houdt je bezoekers in je achterhoofd tijdens de ontwikkeling van je website. Voorkom dat zij door de bomen het bos niet meer zien en maak van een ingewikkeld muurbloempje een gebruiksvriendelijk pronkjuweel. Jouw website verdient het.

Geen blad voor de mond

Is jouw website al een pronkjuweel en heb je hiervoor al een van onze meesters ingeschakeld, dan is de volgende stap een hele logische. Jouw website is niet alleen een schilletje, maar heeft ook een vulling nodig voordat hij kan gaan groeien als kool. Het schrijven van teksten zou daarom het eerste punt op jouw agenda moeten zijn. En natuurlijk wil je niet zomaar tekst; je wilt een verhaal. Het liefst een verhaal dat indruk maakt en dat blijft hangen bij jouw lezers. Dat leidt écht tot nieuwe klanten. Onze kennis van storytelling gebruiken wij daarom bij het ontwikkelen van een strategisch en passend advies. Samen kraken we deze harde noot. Ben je er klaar voor? Wij wel!

SEO: de Pokon voor je vindbaarheid

Met een pronkjuweel en een ijzersterk verhaal ben je al een heel eind op weg. Toch zul je misschien merken dat je website niet zo vaak wordt bezocht als je zou willen. De kern van dit probleem ligt bij de vindbaarheid van je website. Verbeter je de vindbaarheid, dan zullen bezoekers sneller geneigd zijn om jouw website te bezoeken. Je zult je bezoekersaantallen zien groeien. Benieuwd naar de Pokon die deze groei tot stand kan brengen? Maak dan kennis met een online marketeer die gespecialiseerd is op het gebied van Search Engine Optimization, oftewel SEO. Heb jij verstand van SEO of maak je gebruik van de kennis van een online marketing bureau? Dan ben je slim bezig. Het juiste gebruik van zoekwoorden in jouw teksten kan je namelijk een prachtig plekje in de zoekresultaten opleveren. Ga jij dit plekje veroveren?

Taalfouten? Steek je kop niet in het zand.

Natuurlijk maak ook jij wel eens een spelfoutje. Soms ben je er gewoon niet helemaal bij en staat er ineens een dubbel woord of een spatie die er niet hoort. Kan gebeuren. Heb je er echter vaker last van en spring je in jouw teksten van de hak op de tak, dan kun je je beter eens achter de oren krabben. Er zijn vele Internet Marketeers die moeiteloos jouw teksten kunnen corrigeren, of zelfs volledig kunnen schrijven, als je er zelf weer eens niet uitkomt. Vaak werken deze taalwonderen bij een online marketing bureau, en draaien zij daarnaast hun hand niet om voor het produceren van originele Facebook posts en Twitter berichten. Zo sla je twee vliegen in één klap; je maakt jouw website en je teksten representatief en professioneel, én je zet een ervaren marketeer in voor jouw social media.

Ready? Set.. Go!

Beginnen jouw handen al te jeuken, en wil je jouw online aanwezigheid weer een flinke dosis aandacht gaan geven?  Begin dan vandaag nog. Het organiseren van je online marketing hoeft helemaal niet veel voeten in de aarde te hebben. Het enige wat je nodig hebt is een flinke portie enthousiasme en eventueel de hulp van een online marketeer. Hij kan namelijk al jouw zorgen op het gebied van online marketing wegnemen. Benieuwd? Maak dan eens kennis met een van onze meesters. Online heb je ons al gevonden, maar offline zijn wij ook zeker de moeite waard. Weten waar? We zijn te vinden in Leeuwarden, om precies te zijn hier!


Aanrader: Hoe overtuig je het brein online?
Tips voor succesvolle marketingNaar contact


Voorkom dat je bezoekers door de bomen het bos niet meer zien en maak van een ingewikkeld muurbloempje een gebruiksvriendelijk pronkjuweel. Jouw website verdient het.

0 klanten
Sinds 1993