fbpx
Logo
Portfolio-Amis

Verweving online en offline beleving

Twee verschillende vrouwen, twee verschillende stijlen en twee verschillende leeftijden vormen een prachtige combinatie. Fay (dochter) en Gerda (moeder) scoren voortdurend in het mooie Meppel, met een kledingwinkel in een oude apotheek. Waar moeder en dochter samen kunnen winkelen. Het hele ‘Amis’-gevoel zit verweven in de nieuwe webshop die we bouwden.

Vertrouwd gevoel

De webshop dient dan ook voornamelijk als verlengstuk en digitale etage van de bestaande winkel. De webomgeving is ideaal ingericht om je te oriënteren op het aanbod. De klanten waarderen de nieuwe webshop en ook Fay en Gerda zijn meer dan tevreden. Winkelen bij Amis draait om het vertrouwde gevoel. Dat specifieke gevoel straalt de webshop eveneens uit.

Storytelling

Het verhaal van de bijzondere samenwerking tussen moeder en dochter vindt in de nieuwe webshop een mooi podium. ‘Ons verhaal’ is zelfs een hoofdknop in het menu. Dankzij storytelling onderscheidt de webshop zich van de massa. De webshop heeft een gezicht. Nee, niet één gezicht. Twee gezichten. Fay en Gerda, succesvolle vrouwen met een passende webshop.

 

Merkvoorkeuren in je hoofd?

Zo profiteert Bromach Naar contact

0 klanten
Sinds 1993