fbpx
Logo
Portfolio-Dunlop

Corporate power

Grote en krachtige vrachtwagens in beeld. Wereldspeler Dunlop Conveyor Belting toont op de nieuwe website de ‘big boys’.‘Als je transportbanden niet presteren, stoppen deze grote jongens met rollen.’ De cruciale rol van transportbanden is optimaal uitgelicht in de nieuwe website van Dunlop. Immers: als deze banden stil liggen, ligt alles stil. Dan kunnen de ‘big boys’ niet in actie te komen. De corporate website van Dunlop Conveyor Belting barst van de ‘power’.

Framing

De website roept het schrikbeeld op van haperende of zelfs weigerende transportbanden. De transportbanden van Dunlop gaan veel langer mee dan die van de concurrent en zijn daarom het enige antwoord op de potentiële problematiek. In de website zijn allemaal framingstechnieken toegepast om dit beeld goed te laten landen bij de doelgroep.

Breinonderzoek

Inzichten vanuit breinonderzoek hebben Eigen & Wijze geïnspireerd bij de bouw van de website. Over elk detail is nagedacht. Geen enkel aspect van de website berust op toeval. Dankzij dit alles doet de website precies datgene wat transportbanden ook moeten doen: presteren.

 

21% meer aanvragen?

Dit gebeurde er bij GGD Drenthe Naar contact

0 klanten
Sinds 1993