fbpx
Logo

Haal jij online alles uit de Duitse markt?

De inhoud van je online uitingen is van cruciaal belang. Webteksten moeten in elke taal foutloos, verleidend en activerend zijn. Dit geldt ook voor vreemde talen als deze aan je website zijn toegevoegd. Zijn al jouw websiteteksten in foutloos Duits geschreven en raak je ook echt je doelgroep? Heb je ook Duitstalige social media kanalen? Naast Nederlandstalige webteksten bieden wij ook Duitstalige teksten aan die zijn geschreven door onze Duitse SEO specialist.

Betere online vindbaarheid

Duitstalige optimalisatie is ten eerste noodzakelijk voor het verbeteren van de vindbaarheid van je website of webshop in Google. Je wilt tenslotte dat je Duitse doelgroep je onderneming kan vinden op het internet. Vervolgens  moet de Duitse bezoeker op de juiste manier worden aangesproken, waarbij rekening wordt gehouden met de cultuurverschillen tussen Duitstalige en Nederlandstalige bezoekers. Het doel van de optimalisatie is het verbeteren van de online klantbeleving en het verbeteren van de conversie. Dit kan een nieuwsbrief aanmelding zijn, een reservering, het invullen van het contactformulier of een aankoop in de webshop.

Kies voor een Duitse SEO specialist

Wil je graag alles uit de Duitse markt halen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Onze marketeer is Duitstalig en weet precies hoe ze de Duitse doelgroep moet bereiken. Het is ook mogelijk om de Duitstalige optimalisatie op projectbasis in te zetten. Het inschakelen van een internet marketeer is ook interessant als er geen financiële ruimte is om medewerkers in dienst te nemen.

Maak kennis met Duitse SEO specialist Christina

Duitse SEO ChristinaOnze Duitse SEO Specialist Christina is een native speaker en spreekt en schrijft uitstekend Duits. Christina is specialist in het schrijven van (SEO) teksten die de Duitse doelgroep aanspreken. Ze kan de volgende online werkzaamheden uit handen nemen:

– Landingspagina’s maken om het bezoekersaantal vanuit Google te verhogen op relevante zoektermen (SEO)
– Onderhouden van de website
– Creatieve posts voor Facebook, Linkedin, Instagram en Pinterest plaatsen
– Effectieve nieuwsbrieven schrijven
– Blogs schrijven
– Webshop teksten schrijven

 

Om alles uit de Duitse markt te halen is er meer nodig dan alleen een Duitstalige website. Laat de website voor je werken en profiteer vandaag nog van het optimalisatietraject!


Aanrader: start vandaag nog met Duitse optimalisatie!
Tips voor succesvolle marketingNaar contact


Zorg dat je niet achter de feiten aanloopt en start met het posten van origineel leesvoer om je hongerige doelgroep te voeden.

0 klanten
Sinds 1993