fbpx
Logo

Jouw EigenWijze internet marketeer

Online marketing is onlosmakelijk verbonden aan het runnen van een bedrijf. In deze snel veranderende wereld blijven we stilstaan zonder de juiste online marketing. Zonde! Want een optimalisatiepakket van Eigen & Wijze haal je namelijk zo in huis. Letterlijk! Met dit pakket krijg jij namelijk een internet marketeer op locatie die jou volledig ontzorgd. Zo wordt er content gecreëerd die precies is afgestemd op jouw doelgroep en jouw bedrijf.

Online marketing bij jou op locatie

In het optimalisatiepakket werkt één van onze Internet Marketeers, voor een vast bedrag per maand, aan de optimalisatie van alle online kanalen van jouw onderneming. Dit gebeurt gewoon bij jou op locatie. Hierdoor leert de marketeer jouw bedrijf en product/dienst kennen. Dit zorgt voor korte lijnen waardoor de communicatie soepel en snel verloopt. Doordat onze marketeers gespecialiseerd zijn in neuromarketing weten zij als geen ander effectieve resultaten te boeken. Deze resultaten zijn binnen de kortste keren zichtbaar. Waar wacht je nog op?

Subsidie voor MKB Fryslân

Het optimalisatiepakket van Eigen & Wijze vergroot meetbaar de kansen op groei van jouw onderneming. Het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) beloont die inzet daarom graag met een laagdrempelige subsidie. En met onze gratis begeleiding is de subsidie al binnen een half uur aangevraagd. Daarbij hoef je niet eens financieel met de billen bloot. Pak dus nu je kans en ontvang direct €2500,- subsidie. Dat is zo goed als de helft van de investering! Super aantrekkelijk dus. Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie over deze subsidieregeling en onze online optimalisatie.

De werkzaamheden van onze internet marketeers

 • Optimaliseren voor zoekmachines
 • Effectieve posts voor social media
 • Copywriting voor de website
 • Webshop optimalisatie
 • Videomarketing
 • E-mailmarketing

 • Social advertising
 • Community opbouwen
 • Effectieve landingspagina’s maken
 • Pakkende blogs schrijven
 • Fotografie en visuals + bewerking
 • Crossmediale campagnes opzetten

Loop jouw kans niet mis voor online succes

Dit is de kans voor jouw onderneming om online succes te behalen! De internet marketeer komt minimaal 2 maal per maand bij jou op locatie om een sessie te draaien. Tijdens de sessie vindt er altijd een overleg plaats, dan gaat de marketeer voor jou aan het werk. Er word nieuwe content geproduceerd, bestaande content geoptimaliseerd en social media kanalen worden onderhouden. Na de sessie ontvang jij een overzicht wat er gedaan is tijdens de sessie en wordt de volgende alweer ingepland!

Waarom op een Internet Marketeer op locatie?

Met een internet marketeer bij jou op locatie haal je alle spelregels van het internet in huis! Alle content wordt gemaakt vanuit neuromarketing principes en reclame methodes. Eigen & Wijze is namelijk al 5+ jaar de neuromarketing specialist van het noorden. We zijn ook lid van de brancheorganisatie NMSBA. Wat je krijgt, speelt in op het onbewuste gedrag van bezoekers en klanten!

Begin vandaag met het benutten van al jouw online kansen door contact op te nemen met één van onze experts!

Mijn eigen Internet Marketeer!Ontmoet de meesters

Deze bedrijven en merken zijn jou voorgegaan:

 

 


0 klanten
Sinds 1993