fbpx
Logo

 

Online marketing is onlosmakelijk verbonden aan het runnen van een bedrijf. In deze snel veranderende wereld blijven we stilstaan zonder de juiste online marketing. Met het optimalisatiepakket van Eigen & Wijze krijg jij een online marketeer op locatie die jou volledig ontzorgd. Zo wordt er content gecreëerd die precies is afgestemd op jouw doelgroep en jouw bedrijf. En belangrijk: je krijgt uitgebreide periodieke rapportages van je online successen. Zo zie jij direct het resultaat en kan de marketeer van Eigen & Wijze alle kansen voor jouw bedrijf optimaal benutten.

Een eigen online marketeer op locatie

Is jouw bedrijf niet goed vindbaar op Google? Staan concurrenten hoger dan jouw bedrijf op Google? Of heb jij moeite met het bijhouden van de social media kanalen? Dan is het optimalisatiepakket van Eigen & Wijze perfect voor jou en jouw bedrijf! Eén van onze online marketeers komt voor een vast bedrag per maand bij jou op locatie. Hierdoor leert de marketeer jouw bedrijf en product/dienst kennen. Dit zorgt voor korte lijnen waardoor de communicatie soepel en snel verloopt. Doordat onze marketeers gespecialiseerd zijn in neuromarketing weten zij als geen ander effectieve resultaten te boeken. Deze resultaten zijn binnen de kortste keren zichtbaar.

Jouw voordelen

  • Een online marketeer op locatie, zonder iemand in dienst te nemen;
  • Doordat de marketeer bij jou op locatie werkt, kennen ze jou en jouw bedrijf ook écht;
  • Geen kopzorgen meer over je online marketing werkzaamheden;

  • Onze marketeers zijn gespecialiseerd in neuromarketing en weten hoe het brein van jouw klant werkt;
  • De online marketeer werkt samen met meesters in IT, Design en meer;
  • Periodieke rapportage door onze date-analist van je online successen.

Vele bedrijven gingen je al voor

De online marketeer komt minimaal 2 maal per maand bij jou op locatie om een sessie te draaien. Tijdens de sessie vindt er altijd een overleg plaats, dan gaat de marketeer voor jou aan het werk. Er wordt nieuwe content geproduceerd, bestaande content geoptimaliseerd en social media kanalen worden onderhouden. Na de sessie ontvang jij een overzicht wat er gedaan is tijdens de sessie en wordt de volgende alweer ingepland! Alles wordt gemonitord en na elke periode krijg je een rapportage van alle online resultaten. Alle content wordt gemaakt vanuit neuromarketing principes en reclame methodes. Eigen & Wijze is namelijk al meer dan 5 jaar de neuromarketing specialist van het noorden. Vraag meer informatie aan over een online marketeer op locatie: ruim 700 klanten gingen je al voor:

‘Ik ben heel blij geweest dat we dit gedaan hebben en heb de samenwerking tot nu toe erg prettig gevonden.’
Historische Zeilvaart Harlingen

‘Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking, en vinden het erg leuk dat ons sociale kanalen mooi worden aangevuld.’
Scherjon

‘Vind onze samenwerking zeer plezierig. En ben ontzettend blij met jou als marketeer. Je hebt kennis, ervaring in de marketing ook op het gebied van de horeca, denkt mee en bent ook nog eens super snel.’
Catshuis Boutique Hotel

We vinden de samenwerking prettig. Je brengt energie met je mee. Je hebt goede inbreng, je bent meedenkend en je werkt hard en secuur. En je werk zet goede resultaten neer. Het werkt inspirerend.’
Albarello tegelfabriek & atelier

Behaalde resultaten van de bedrijven die jou zijn voorgegaan:

Maak gebruik van jouw eigen online marketeer

Wil je nu direct een afspraak inplannen? Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

 


0 klanten
Sinds 1993