fbpx
Logo

Hé jij daar, ja jij!

Volg je op dit moment een opleiding en heb je verstand van online marketing? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou, wij zijn namelijk dol op verstand! Als online marketing bureau zijn we constant in ontwikkeling zodat we niet bijblijven, maar zelfs vooruitlopen op de massa. Ben jij altijd als eerste van je vrienden op de hoogte van de laatste nieuwtjes? En ben je gek op alles wat met online media en marketing te maken heeft? Lees dan snel verder, misschien is een stage bij Eigen & Wijze Internet Marketing wel iets voor jou.

Ik hou van afwisseling

Dat is mooi, daar houden wij ook wel van! Bij ons is geen dag hetzelfde. Dat komt onder andere door ons grote klantenbestand. Werk je bij ons, dan werk je eigenlijk bij heel veel verschillende bedrijven. Zo kan je in de ochtend webteksten schrijven voor een bouwbedrijf, en in de middag zit je Facebookberichten in te plannen voor een attractiepark. Alles is mogelijk.

Ik geef graag advies

En wij luisteren graag naar jouw advies, net als onze klanten natuurlijk. Of je nou een stage in de richting van grafische vormgeving, developer of online marketeer gaat lopen, we staan altijd open voor jouw goede ideeën.

Ik wil een beetje wijzer worden

Waar je ook stage gaat lopen, het is altijd de bedoeling dat je er wat van opsteekt. Bij ons is het de bedoeling dat je zelfs heel veel opsteekt. Geef vooral je leerdoelen aan, wij helpen je graag om ze te ontwikkelen. Daarnaast geven we ook regelmatig masterclasses op diverse fronten, misschien vallen ze niet altijd binnen je straatje, maar er wat van leren doe je altijd!

Diverse stageplekken

Wij bieden altijd ruimte aan verschillende stagiaires van verschillende niveaus. Of je nou mbo, hbo of WO doet, bij ons staat de deur open. Check nu onze online marketing stage plekken en kijk of er iets voor jou tussen staat. Staat er niks voor je bij, maar denk je wel binnen ons team te passen? Een open sollicitatie is ook altijd welkom.


Aanrader: Hoe overtuig je het brein online?
Tips voor succesvolle marketingNaar contact


Een open sollicitatie is ook altijd welkom

0 klanten
Sinds 1993