fbpx
Logo

Zoekmachine optimalisatie: veroveren en vasthouden

Dagelijks komen er wereldwijd duizenden websites bij. Iedereen wil graag z’n plekje op pagina nummer één in Google veroveren én vasthouden. Als je even niet oplet, zak je weg in Google. Zonder een specifieke strategie loop je bewust over drijfzand. Zoekmachine optimalisatie (SEO/SEA) is een levend proces, de brug naar resultaat. Als gecertificeerd partner van Google ontzorgen wij je volledig in dit proces.

Betere indexatie door zoekmachine optimalisatie

Om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google, is het belangrijk dat er relevant en consequent gecommuniceerd word. Dit wordt gedaan door het toevoegen van nieuwe, SEO geoptimaliseerde content en het optimaliseren van bestaande content. Wanneer je besluit om het optimalisatieproces op te starten merk je al snel resultaat. Je word beter gevonden in de zoekmachines waardoor meer mensen op je website terecht komen. Op je website terecht gekomen kunnen zij dan waardevolle acties ondernemen. Maar hoe weet je welke content jou een goede positie zal geven? Met ons optimalisatiepakket hoef jij je daar geen zorgen om te maken. Wij werken volgens deskundige protocollen en ontzorgen jou volledig.

 

Aan de slag met zoekmachine optimalisatie

We beginnen met een zoekwoordenonderzoek. Wij hebben speciale tools in huis om precies te kunnen achterhalen waar jouw doelgroep op zoekt. Dit is belangrijk om te weten zodat we relevante content kunnen creëren. Zo ben jij namelijk niet achter het net aan het vissen. Daarna verzamelt de internet marketeer informatie en schrijft er een SEO geoptimaliseerde tekst voor. Doordat dit allemaal bij jou op locatie gebeurt zijn de communicatielijnen erg kort. Zo kunnen jullie direct overleg voeren en kun jij meekijken tijdens dit proces.

Hogere positie door zoekmachine optimalisatie

Wanneer nieuwe content wordt gemaakt en gepubliceerd word op de website wordt dit geïndexeerd door Google. Wanneer de algoritmes bepalen dat de content niet voldoet aan de gestelde SEO voorwaarden ontvangt de pagina een lagere score. Dit wil zeggen: de kans dat jouw pagina (dus jouw product) gevonden wordt, is klein. Wordt er daarentegen geoptimaliseerde content toegevoegd, wordt de vindbaarheid vergroot. Een hoge positie in de zoekmachines wordt beloond. Het effect is terug te zien in de website statistieken en in jouw eigen portemonnee.

Begin vandaag met de optimalisatie

Zonder zoekmachine optimalisatie blijven we achter in deze snel veranderende wereld van het internet. Wacht daarom niet langer en begin vandaag met jouw optimalisatiepakket. Binnen de kortste keren heb jij een Internet Marketeer op locatie die jou volledig ontzorgt met de online marketing van jouw onderneming. Lees hier meer over het optimalisatiepakket van Eigen & Wijze Internet Marketing, of neem direct contact op!


Waarom +700 partners kiezen voor Eigen & Wijze:

PortfolioNaar contact


En als je soms verdwaalt
Ga rechtdoor en wees niet bang
(Spinvis)

0 klanten
Sinds 1993