fbpx
Logo

Behaal jouw doelstellingen met social retargeting

Stel je voor dat jij een webshop hebt. Je ziet in de analytics data dat bezoekers wél producten in de winkelmand plaatsen, maar het betaalproces niet direct afmaken. Ze verlaten dus de website. Met retargeting wordt het mogelijk deze bezoekers nogmaals te bereiken op social media of via de zoekmachines. Zo gebruik jij retargeting om bezoekers te stimuleren waardevolle acties uit te voeren (zoals het afronden van de bestelling op de webshop). Maar hoe werkt het en hoe kun jij het inzetten voor jouw website/webshop? Onze specialisten ontzorgen jouw volledig, ook op locatie!

Ontdek de mogelijkheden van retargeting

Met retargeting verleid jij jouw klanten om terug te komen naar jouw website om toch die waardevolle actie te ondernemen. Je kunt hiermee gericht adverteren bij jouw doelgroep om ze bijvoorbeeld korting aan te bieden wanneer zij een aankoop doen. Dit gericht adverteren biedt talloze mogelijkheden om jouw doelgroep extra te stimuleren. De talrijke mogelijkheden van retargeting maken het ook complex. Er is specialistische kennis voor nodig om effectieve resultaten te behalen met retargeting.

Daarom stellen we jou de keuze: wil jij tijd en energie steken in retargeting? Of wil jij je tijd en energie steken in jouw eigen ondernemen omdat je volledig ontzorgd bent? Daarom kies je voor de assistentie van de specialisten van Eigen & Wijze Internet Marketing.

Specialistisch retargeting

De specialisten van Eigen & Wijze hebben alle kennis in huis om jouw retargeting in goede banen te laten lijden. Dit betekent dat je simpelweg jouw wensen aan ons door kunt geven en wij regelen de rest. De resultaten spreken voor zich: retargeting werkt. Je krijgt een kostbare tweede kans om de bezoekers van jouw website te verleiden terug te komen om de bestelling af te ronden of contact met jou op te nemen. Met specialistisch retargeting en advies op maat word je pas echt volledig ontzorgd.

Eigen & Wijze voor al jouw marketingkansen

Bij Eigen & Wijze Internet Marketing ben jij aan het juiste adres voor al jouw marketingkansen. Niet alleen verzorgen wij de retargeting, wij bouwen en onderhouden websites/webshops en verzorgen jouw marketing met een Internet Marketeer bij jou op locatie! Dat zit allemaal in ons optimalisatiepakket. Wij hebben experts in huis die elk gespecialiseerd zijn in een eigen gebied van online marketing. Hierbij ligt onze basis in de neuromarketing. Waar wacht je nog op? Begin vandaag met het benutten van al jouw online kansen met de specialisten van Eigen & Wijze Internet Marketing.

 


Stel hier jouw vragenMarketeer op jouw locatie

0 klanten
Sinds 1993