fbpx
Logo

Laat tekst voor je werken!

Heb jij het in de vingers zitten? Vul jij moeiteloos een leeg documentje met tekst en trek je met het resultaat iedereen over de streep? Of kan je wel wat tips gebruiken als het gaat om foutloos en boeiend schrijven? Onze meesters brengen jou graag de kneepjes van het vak bij. We vertellen je waar die verdwaalde komma nu precies hoort, hoe je je bezoekers aan het lezen krijgt, en hoe je het voor elkaar krijgt om die lezers te overtuigen. Want de trigger is het einddoel. Jij moet niet langer voor je teksten gaan werken, maar je teksten moeten voor jou gaan werken. Waar wacht je nog op?

Talent voor taal

Heeft je website dringend nieuwe teksten nodig? Dan zit er maar één ding op: schrijven, schrijven en nog eens schrijven, tot de letters van je toetsenbord zijn gesleten. Even doorbijten en dan heb je een prachtig resultaat, zou je zeggen. Toch ligt het in werkelijkheid wat gecompliceerder. Niet iedereen is namelijk is staat om van iedere tekst een meesterwerk te maken. Daarvoor heb je niet alleen een portie schrijftalent nodig, maar ook een passie voor taal en tekst. De beste teksten worden geschreven door iemand die iedere dag weer enthousiast achter zijn computer kruipt, en plezier haalt uit het schrijven van de mooiste zinnen.

Ruimte in je agenda dankzij een tekstbureau

Waarom zou je het talent van een ander onbenut laten als dit jou een hoop kopzorgen kan besparen? Je kunt het schrijven van jouw content probleemloos overlaten aan iemand die er echt verstand van heeft: een professionele tekstschrijver. Hij buigt zich over de content op al jouw online kanalen terwijl jij je op je onderneming kunt focussen. Dat is namelijk waar je écht goed in bent. Klinkt dit je goed in de oren en wil je ‘tekstschrijven’ ook graag uit je agenda schrappen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met een tekstbureau, en informatie in te winnen over de mogelijkheden.

Last van spelvautjes?

Niet iedereen heeft talent voor spelling en grammatica. Soms sluipt er een spelfoutje in je teksten zonder dat je het in de gaten hebt. En dat is jammer, want jij wilt natuurlijk het liefste vlekkeloze content produceren. Zien je lezers dat je hier en daar een foutje maakt, dan zal dit effect hebben op hoe zij jouw onderneming zien. Waarschijnlijk komen de misplaatste d’s en t’s jouw imago niet ten goede. Nieuwe klanten zullen nog zich nog eens extra achter de oren krabben voordat ze met jou in zee gaan, en bestaande klanten zullen zich afvragen of ze er wel goed aan hebben gedaan om voor jou te kiezen. Die onzekerheid wil je natuurlijk voorkomen. Zorg daarom dat je de online aanwezigheid van je bedrijf tot in de puntjes wordt verzorgd; door jezelf of door een tekstbureau.

Conversie hangt je boven het hoofd

Natuurlijk wil je (potentiële) klanten niet alleen maar vertellen over je bedrijf en je product. Je wilt ze uitdagen, en met behulp van beeldende teksten een aankoop uitlokken. Om je lezer te verleiden tot die actie kan een tekstbureau gebruik maken van inzichten uit de neuromarketing. Maak je lezer bijvoorbeeld nieuwsgierig naar een product, of benadruk de kwaliteit en populariteit van het product met behulp van klantreviews. Zo trek jij je lezers over de streep. Of je nu meer aanmeldingen voor je nieuwsbrief wilt, of simpelweg meer betalende klanten; een tekstbureau maakt lezers warm voor jouw activiteiten. Je laat ze toch niet in de kou staan?

Door de ogen van je lezers

Jij weet alles van je vakgebied. Daarom zijn je klanten bij jou aan het juiste adres. Je kunt urenlang vertellen over de producten of diensten die je aanbiedt, maar je weet waarschijnlijk niet zo goed wat zich afspeelt in het hoofd van je bezoekers. Waarom komen zij naar je website? Via welk zoekwoord hebben ze jou gevonden? En hoe kom je hier achter? Wanneer je op dit gebied nog in het duister tast is het heel verstandig om een tekstbureau in te schakelen. Onze tekstschrijvers bekijken jouw bedrijf met een open blik, net zoals de bezoekers van je website of social media dit doen. Zo weet je waar je klanten écht behoefte aan hebben. Daar wil je toch op inspelen?

Geen verstoppertje spelen

Je hebt natuurlijk niet voor niets moeite gestoken in de ontwikkeling van je website en de bijbehorende teksten. Deze mogen gezien worden, en daarom is verstoppertje spelen vanaf nu verleden tijd. Jij kunt je website gemakkelijk vindbaar maken door de juiste content te produceren en deze te voorzien van populaire zoekwoorden. En als je dan toch bezig bent kunt deze content meteen delen via geschikte social media kanalen. Zo krijgt een zo groot mogelijk publiek jouw verhaal onder ogen, en kun je gaan profiteren van je bereik dat op deze manier in omvang toeneemt. Geïnteresseerd? Laat deze kans niet aan je neus voorbij gaan en vraag een van onze meesters om wijze raad over SEO.

Klaar voor de start?

Was jij eerst niet zo happig op het uitbesteden van je teksten, maar ben je inmiddels helemaal om? Waag dan eens een poging. Binnen no time hang je aan de lijn met iemand die je alles kan vertellen over contentmarketing en onze tekstschrijvers. Zij laten tekst voor u werken!


Aanrader: Hoe overtuig je het brein online?
Tips voor succesvolle marketingNaar contact


Jij moet niet langer voor je teksten gaan werken, maar je teksten moeten voor jou gaan werken. Waar wacht je nog op?

0 klanten
Sinds 1993