fbpx
Logo

Het wordt tijd voor een échte website.

De afgelopen jaren is je bedrijf flink gegroeid. Van een klein pandje ergens achteraf, naar een riante plek op een ideale locatie waar ruimte genoeg is voor al je producten. Wat een ontwikkeling. Helaas is je website niet uit zichzelf met je mee gegroeid. Het wordt tijd voor een échte website. Eentje waar jij jouw potentiële klanten glunderend naar kunt verwijzen en eentje waar je met recht trots op kan zijn.

DIY website of niet?

Je kan natuurlijk zelf een website proberen te maken, en dan maar hopen dat het eindresultaat schittert. Ben je toch liever verzekerd van succes? Dan kun je je WordPress website het beste laten maken door onze meesters. Zo weet je zeker dat jouw website in handen is van professionals, en dat je iedereen met een brede glimlach jouw nieuwe website kunt laten zien.

WordPress website laten maken

Wij werken voornamelijk met het content management systeem (CMS) WordPress. Wanneer je een WordPress website wilt laten maken, of wanneer je geen voorkeur voor een CMS hebt, zit je bij ons wat dat betreft goed. WordPress is een erg makkelijk systeem voor zowel de beginnende als de gevorderde website bouwer. Zowel een website maken als onderhouden hoeft met WordPress niet ingewikkeld te zijn. Dus heb je geen kennis van HTML of CSS? Geen probleem. Jouw WordPress website wordt zo afgeleverd, dat jij eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt toevoegen of aanpassen. Een kind kan de was doen!

Hoe gekker, hoe beter

Voor de meesters van Eigen & Wijze is het altijd weer een feestje om een website te kunnen bouwen. Het gezegde luidt hier dan ook: hoe gekker, hoe beter. Alles is in principe mogelijk. Wil je een simpele basic website? Geen probleem. Toch liever een website vol toeters en bellen? Komt voor elkaar!

Een website voor jou en jouw bezoekers

Bij het ontwerpen van jouw website houden we natuurlijk ook rekening met inzichten uit breinonderzoek. Zo krijgt jouw bedrijf ook online de uitstraling die het verdient! Daarnaast zorgen de bouwers van Eigen & Wijze ervoor dat jouw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Hierdoor zullen je bezoekers deze als prettig ervaren en meer tijd vrijmaken om een kijkje te nemen in jouw wereld.

Een website voor smartphones en tablets

Aangezien veel mensen tegenwoordig surfen via hun mobiel of tablet, en dit aantal ieder jaar weer groeit, is het bij ons niet meer dan vanzelfsprekend dat jouw website ook meteen responsive wordt gemaakt. Dit houdt in dat je de ook via een smartphone of tablet gemakkelijk kunt navigeren op de website. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van jouw nieuwe website.

Onze werkwijze

Tijdens het ontwerp en de bouw van je website onderhouden we nauw contact met je. Daarbij geven wij graag advies over de opbouw van jouw website. Nadat jij het ontwerp hebt goedgekeurd wordt de website gebouwd en kan jij binnen de kortste keren pronken met het nieuwste online visitekaartje van je bedrijf.

Van buiten naar binnen

De meesters hebben een website gemaakt:de buitenkant is dus af. Nu komt het aan op de binnenkant: de inhoud. Want aan een mooie auto zonder motorblok heb je immers niets. Dat geldt ook voor jouw website. Al is de website nog zo mooi, men willen toch ook graag wat wijzer worden van een bezoek aan je website. Tijd dus om relevante en interessante content te produceren.

Relevantie is belangrijk

Wil je dat je bezoekers op je website blijven lezer? Zorg er dan voor dat je schrijft over iets wat interessant kan zijn voor deze mensen. Bedenk: ‘met welke reden komen bezoekers op mijn website?’ Door je in te leven in je bezoekers kun je voor relevantere content zorgen. Vind je dit moeilijk, of stoei je met het verzamelen van geschikte content? Dan kun je nog altijd een tekstschrijver huren. Hij of zij voorziet jouw website van leuke en interessante teksten. Wil je daarnaast ook nog eens stijgen in Google? Dat kan. Het optimaliseren van jouw teksten voor zoekmachines kan ertoe leiden dat jouw webpagina’s omhoog klimmen in Google. En laten onze internet marketeers hier nu net een kei in zijn!

Laat je gezicht zien

Een website is natuurlijk de ideale plek om jouw product of dienst tentoon te stellen. Maar een website kan nog zoveel meer doen. Wat dacht je van jouw persoonlijke verhaal vertellen? En daarmee bedoelen we niet het verhaal over je cavia die vorige week is overleden, maar over jouw persoonlijke drive voor je bedrijf. Door jouw website (tot op bepaalde hoogte) persoonlijk te maken, kweek je sympathie bij je bezoekers. Jij koopt toch ook veel liever iets van iemand die je mag? Jouw bezoekers denken er precies zo over!

To storytell or not to storytell

Wij hebben uitstekende verhalenvertellers in ons midden. Zij zien gelijk wat jouw bedrijf uniek maakt, en kunnen dit zonder problemen op papier zetten. De kracht van verhalen is al jarenlang bekend. Kijk bijvoorbeeld naar de Bijbel, of, iets recenter, de gedichten van William Shakespeare. Verhalen zijn veel makkelijker te onthouden dan ‘gewone’ teksten. Dus waarom zou je dan nog je nieuwe website vullen met saaie teksten? Kies voor een tekstschrijver die het schrijven van verhalen in de vingers heeft zitten. Zo heb je niet alleen een mooie buitenkant voor je website, maar is ook de binnenkant weer aantrekkelijk en up-to-date.


Aanrader: Hoe overtuig je het brein online?
Tips voor succesvolle marketingNaar contact


Voor de meesters van Eigen & Wijze is het altijd weer een feestje om een website te kunnen bouwen.

0 klanten
Sinds 1993