fbpx
Logo
22 november 2019 Internet Marketeer Ei

Eigen & Wijze internetmarketing Magento 2 specialist

Eigen & Wijze Internetmarketing Magento 2 specialist

Eigen & Wijze Internetmarketing is specialist in Magento 2. Vanaf juni 2020 wordt Magento 1 niet meer ondersteund. Wij helpen bedrijven bij het migreren van een Magento 1 naar een Magento 2 webwinkel. Tegelijkertijd is dit een kans om je webwinkel te optimaliseren met neuromarketing- en conversie elementen. We stomen je klaar voor de toekomst!

Migratie naar Magento 2 noodzakelijk

Vanaf juni 2020 kun je het oude platform nog wel blijven gebruiken, maar je loopt meer risico op veiligheidslekken, omdat software-updates niet langer plaatsvinden. Je wil niet dat jouw webwinkel een makkelijk doelwit wordt voor hackers. Met de tegenwoordig toenemende cyberdreigingen en hackers die elke dag slimmer worden, is dat zeker iets waar je bij stil moet staan. Je kunt daarom wel zeggen dat het noodzakelijk is voor webwinkels om over te stappen.

Vanaf juni 2020 kun je het oude platform nog wel blijven gebruiken, maar je loopt meer risico op veiligheidslekken, omdat software-updates niet langer plaatsvinden.

Voordelen Magento 2

De nieuwe technologie heeft gevolgen voor gebruikers, beheerders en de ontwikkeling van het platform. Bereid je daarop voor. Maar dit is het allemaal waard als je kijkt naar de voordelen van Magento 2. Hier onder hebben we enkele voordelen voor je op een rij gezet.

  1. Een upto-date Magento versie.
  2. Een toekomst bestendige webshop.
  3. Een mobile first webshop (backend is mobiel georiënteerd).
  4. Een complex systeem voor maatwerk producten, maar uiteraard ook voor de simpele producten.
  5. Je webshop wordt beter gevonden dankzij de aanvullende zoekmachinefunctionaliteit.
  6. Simpel in gebruik!

Overstappen naar Magento 2 geeft kansen

Voor de migratie naar Magento 2 kun je maar beter bij een specialist zijn. De migratie neemt namelijk aardig wat tijd in beslag. Je kunt er niet op rekenen dat dit in een ochtend klaar is. Voor elk bedrijf zal de migratie anders zijn, afhankelijk van de strategie van je bedrijf. Bij Eigen & Wijze internetmarketing hebben we al meerdere webwinkels succesvol gemigreerd naar Magento 2. Tijdens dit proces gaan we stil staan bij  vragen, zoals: welke functionaliteiten heb je minimaal nodig? Welke data moet je migreren? wat is niet meer nodig? Wat móet je hebben en wat wíl je hebben? Verder kun je overwegen om met een nieuwe template te werken. Wil je dezelfde “look & feel” als voorheen? Of wil je ook grafisch gezien stappen maken? En hoeveel werk is dit? Overgaan naar een Magento 2 webwinkel geeft kansen betreffende de optimalisatie van je webwinkel.

Wij zijn magento 2 specialist

Voor een geheel nieuwe webwinkel kun je ook bij ons terecht. Magento 2 is het e-commerce platform van nu en voor (vooral grotere) webwinkels adviseren wij dit platform daarom ook. Met een Magento 2 webwinkel heb je ruimte voor pagina’s en vooral heel veel producten.  Daarnaast kun je met Magento 2 je facturatie, accountbeheer en voorraadbeheer regelen. Dat maakt het hebben van een webwinkel gemakkelijker. Op basis van je wensen maken wij een offerte voor je op. Ook adviezen vanuit ons met betrekking tot SEO, Neuromarketing en conversie nemen we hierin mee.

0 klanten
Sinds 1993