fbpx
Logo

Social advertising met neuromarketing op locatie

De online wereld verandert snel en kennis opdoen van social advertising is tijd vretend. Je doelgroep via Facebook, Instagram en de andere sociale kanalen bereiken, klinkt makkelijk, toch? Maar al snel blijkt dat er meer achter zit, dan je in de eerste instantie zou denken. Hoe trigger jij je doelgroep om in beweging te komen?

Waarom social advertising?

Alle posts op de sociale kanalen worden gefilterd door algoritmes. Deze filteren uit wie wat te zien krijgt. Dus niet al jouw volgers zien wat je publiceert. En je hebt veel concurrentie op de tijdlijnen en feeds. Iedereen is er druk mee, dus hoe val je dan nog op?

Met gerichte advertenties op de druk bezette sociale kanalen, bereik je veel van jouw klanten. En met een klein budget spreek je al grote groepen aan.

Waarom met neuromarketing?

Met de kennis over hoe onze psyche werkt, creëren we slimme boodschappen voor jouw klanten. We zijn allemaal uniek en toch werkt ons brein veelal identiek. Hoe we op bepaalde aankoopimpulsen reageren, is voor iedereen gelijk. We zijn eenmaal zo geprogrammeerd.

Wij maken dus psychologische boodschappen, die uitdagen om te reageren. Die mensen beroeren, die opvallen omdat ze op de emotie inspelen. En deze advertenties op de tijdlijn, zijlijn of feed, bereiken wel veel mensen en beïnvloeden wel hun klikgedrag.

Wat levert social advertising op?

Het inzetten van social campagnes levert altijd genoeg op. Maar hoe weet je dat? We monitoren voortdurend hoeveel mensen een campagne heeft bereikt en hoeveel mensen gereageerd hebben. Effect gaat ook hand in hand met creativiteit en wij staan ook open om jouw gekke ideeën te bespreken.

 

 

 

 

Internetmarketeer op locatie

Alle werkzaamheden gebeuren door een internet marketeer op locatie. Dus alle campagnes worden recht onder je neus gemaakt. Altijd controle op uren en mogelijkheid tot inspraak.

Contact

Vraag jezelf af: “waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?” Met de hulp van onze meesters word je volledig ontzorgd. Door social advertising in te zetten, kan je met doordachte boodschappen in korte tijd jouw klanten raken. Neem daarom vandaag nog een internet marketeer voor een keer per week in huis . Bel 058-2164465 of vul het contactformulier in. Elke dag wachten is een extra dag verlies.

 


Stel hier jouw vragenMarketeer op jouw locatie

0 klanten
Sinds 1993